In dit pakket kunt u de volgende service's en of producten verwachten: Website/Webshop, SEO aanpassingen/toevoegingen, Huisstijl, Klein-logo, Groot-logo, Website ontwerp, Domeinnaam(1 jaar), WebHosting(1 jaar), Onderhoud voor kleine aanpassingen(1 jaar). Wilt u grote aanpassingen aan uw website zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht, kleine aanpassingen worden gezien onder service die wij gratis leveren. Heeft u een andere klus voor ons dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u er nog niet uit? Of wilt u geinformeerd worden? Neem dan gerust contact op met ons gespecialiseerde team. Wij zorgen er voor dat uw wensen worden gerealiseert. Ook voor andere soorten applicatie's/service's kunt u ons contacteren. Is er iets niet duidelijk of is er een probleem met uw product bij BlitzHosting? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met ons team. Voor updates en de online/offline status van onze servers kunt u het beste onze twitter in de gaten houden.

Werkwijze

1 Overleg

Wij zetten onze expertise en ervaring in om uw idee zo concreet mogelijk te maken en houden hierbij rekening met zowel de mogelijkheden en wensen.

2 Ontwerp

Er wordt een bijpassend ontwerp gemaakt met een logo en vormgeving voor uw website. Wij zorgen er voor dat uw website strategisch en marketing technisch goed in elkaar steekt.

3 Ontwikkeling

Ons team gaat uw goedgekeurde idee uitwerken tot een goed uitstralende website. Tevens word hier de google search engine optimalisation op toegepast(SEO).

4 Oplevering

Wij leveren uw idee een eerste keer op, zodat we daar samen naar kunnen kijken om eventuele verbeterpunten of gewenste aanpassingen te signaleren. Hierna leveren wij uw idee aan de hand van ons overleg en uw feedback definitief op.

Wat is SEO?

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

Hogerop komen

Tegenwoordig is het als beginnende onderneming cruciaal om hoger op te komen bij de zoekmachines, hoe beter u gevonden wordt in een zoekmachine hoe meer klanten er aankloppen. Doormiddel van het aanpassen van de content en de unieke pagina weergaven kunnen u al helpen beter gevonden te worden. Maar dat is niet genoeg. Daarom helpen wij u graag een handje met ons "SEO pakket".

v/a €75,-

Waarom vormgeving belangrijk is?

Vormgeving is een van de belangrijkste elementen van een website/onderneming, het straalt een energie uit en geeft een eerste indruk aan een klant. Tegenwoordig kijken klanten met een kritisch oog naar vorm gegeven producten. Waar je ook bent en kijkt overal zie je tegenwoordig vorm gegeven elementen. Het is daarom ook belangrijk een goede eerste indruk te maken.

Uitgebreide keuze

BlitzHosting bied verschillende producten als het gaat om design en ontwerp: Logo's, Huis-stijlen, design voor O.A. visitekaartjes en menukaarten, folders/flyers en video-montages. Wij maken voor alles wat vast en los zit designs als u vragen hierover heeft kunt u deze vragen.

Huiststijl

Visitekaartjes

Folder/Flyer

Logo

Video

v/a €30,- ps